Restaurangen

Delikatesslåda 2020

Tack för alla julbordsbokningar. Tyvärr har vi corona i Sverige, vilket ingen har kunnat undgå. Alla drabbas på ett eller annat sätt. Därför måste vi meddela att vi ser oss tvingade att ställa in vårt julbord i år.  Vilket vi tycker är extra tråkigt eftersom detta skulle bli vår första jul.  Vi hoppas ni har förståelse för detta och att vi hjälps åt att få bort coronaviruset.

men

Vi vänder på det och eftersom du inte kan komma till oss ger vi dig möjligheten att ge dig delar av vårt julbord självklart de bästa bitarna, tycker viVi säljer en specialkomponerad Delikatesslåda med julsmak,  som innehåller julbordets höjdare.

Alla produkter kommer givetvis från oss här i Glen, renarna har betat inom Tåssåsens sameby och fisken är uppdragen av  Thomas och all tillverkning görs av Thomas enligt vår gamla och anrika tradition.  Vi levererar lådan direkt hemtill dig god tid före julafton eller när det passar dig

Eftersom vi tror på småskalighet och hantverk kommer det att finnas xx lådor därför kommer vi att använda oss av  "först till kvarn" principen så vill du ha lite godsaker, som gör ditt eget julbord ännu bättre, från oss är det bara att passa på.

Tack för din förståelse och så hoppas vi på en god jul och ett gott nytt 2021

Hälsar Malin & ThomasDetta är vår Delikatesslåda Julen 2020

Rökt Renhjärta


Rökt Renbog


Kallskuren 
Renstek i bit


Ahkas Leverpastej


Blodkorv


Kalvsylta på Ren


Vår egen Prinskorv


Gravad Renentrecoté


Gravad fjällöring


Renköttbullar


Hjortronkompott


Lingon-Neijlika Gelé


Glaserad Renbringa

GrynOst
Jämtländsk delikatess 
på julbodet
5 sorters Kakor
Rullrån
Jitterbugg 
Schackrutor 
Mjuk pepparkaka
Nougatrutor
JulGodis
Fudge
Knäck
Rockyroad

Pris

450:- /person        2000:- / 5 personerBeställning

Ring eller maila Malin
073-843 13 29
eller 
Havviiglen.ren@gmail.com


nyheter Restaurang menyer julbordet ring