Våra köttlådor
Allt kött kommer från renar som betat i skog och på fjäll inom Tåssåsens sameby. Renkött är nyttigt. Det innehåller massor av bra vitaminer, mineraler och omega 3. Användningsommrådet är oändligt - allt från att koka, röka eller varför inte grilla! Vi kan garantera att köttet är naturligt, utan några som helst tillsatser. Närproducerat och klimatsmart eftersom renarna har väldigt liten påverkan på miljön och köttet styckas i godkänt styckeri hemma på gården. Älgköttet kommer från älgar som betat runt omkring fjällen. Älglådorna är av begränsat antal. 

Nytt för 2022 är att köttet är Vaccumpackat! Vilken lyx! 
Välkomna med er beställning.

Renkalvlåda

Innehåller 11-15 kg benfritt renkalvs kött. Styckat, vaccumpackat och uppmärkt i  

stekar
entrecote
filéer
färs
skav

310 kr / kg Renlåda

Innehåller kalv eller vuxen ren. Styckat med ben, vaccumpackat och uppmärkt i

stekar
entrecote
filer
kokkött
Skivad hals
färs
Kan beställas som hel eller halv, kvart vuxen

220 kr / kg 


Fjällfisk - Öring & Röding från fjällsjöar runt Glen. Fullt naturligt och fiskat utav oss själva. Säljes frysta i 5 kg lådor med vaccumpackade fiskar som ligger ca 4 & 4 i samma påse 

220kr / kg 


Älgkött 
Älg  från Oviksfjällen. Styckat, vaccumpackat och uppmärkt 
stekar, filéer, färs och älgskav. Begränsat antal. 
220kr/ kg 


Övrig info

För bokning av låda
Thomas 0703-79 30 67
havvithomas@gmail.com

Beställa köttlåda

Ännu fler produkter

Så snart vår anläggning är färdig kommer vi producera samiska produkter till er. Spickekorv, Gurpi & suovas är några delikatesser vi kommer att sälja. Detta är riktigt hantverk med många generationers träning för bästa resultat. Thomas har lär sig traditionell röking i kåta av de äldre samerna och nära vänner i byn. Som han sedan förvaltat och noga genomför alla dessa år. Vi kommer endast sälja äkta varor utan massa tillsatser och självklart rökt på gammeldags vis i en riktig rökkåta! 

nyheter